• قابل توجه کلیه دانشجویان محترم

بدینوسیله به اطلاع می رساند که کلیه امتحانات ترم تابستان در ساختمان مرکزی( معلم) برگزار خواهد گردید.

کارگاه آموزشی تخصصی

مدلسازی تاپهای ژورنالی

مدرس: سرکار خانم موسوی

زمان برگزاری: 6 شهریور ماه  98 ساعت 9 الی 16

جهت ثبت نام به سامانه reg.apadana.ac.ir مراجعه نمایید.

• اردوی جهادی بسیج
  • اردوی یک روزه ویژه دختران

اردوی تفریحی یک روزه ویژه دانشجویان دختر به مقصد پسکوهک

• قابل توجه دانشجویان محترم گروه معماری

📌زمان تحويل موقت پروژه هاي طرح نهايي كارشناسي پيوسته و ناپيوسته معماري:
    روز شنبه ۲ شهریور ماه ، از ساعت ١۰ الي ١۴ در  محل ساختمان فرهنگ شهر مي باشد
    موارد تحويل به شرح ذيل است؛

الف-مطالعات:
    پرينت A4 مطالعات به صورت پشت و رو با فونت bnazanin 12

ب-آلبوم نقشه ها(50*70):

•پلان موقعیت : 1:1000 یا 1:500
    •سایت پلان : 1:500 یا 1:400
    •پلان های طبقات : 1:200 یا 1:100 (با جزییات کامل)
    •برش ها:1:200 یا 1:100 (در جهت توجیه طرح)
    •نماها : 1:200 یا 1:100 (نماهای اصلی طرح)

ج-معرفی سه بعدی طرح:

•ماکت اتود: در مقیاس مناسب (قرار گرفته بر روی سایت)
    •و یا معرفى طرح با پرسپکتیوهای سه بعدی خارجی و داخلی :در صورت صلاحديد استاد محترم راهنما

• قابل توجه کلیه دانشجویان محترم

بدینوسیله به اطلاع می رساند که کلیه کلاس های سرکار خانم دکتر سعیدی دوشنبه مورخ 1398/04/31 برگزار نمی گردد؛ لازم به ذکر است جبرانی کلاس های مزبور متعاقباً اطلاع رسانی خواهد گردید.

• قابل توجه کلیه دانشجویان محترم عمران

بدینوسیله به اطلاع میرساند که تحویل پروژه راه و کارآموزی جناب آقای مهندس باستانی دوشنبه مورخ 1398/05/07 ساعت 10 صبح در محل ساختمان فرهنگ شهر برگزار خواهد گردید.

• قابل توجه دانشجویان محترم گروه حسابداری

بدینوسیله به اطلاع کلیه دانشجویان محترم میرساند که درس اصول حسابداری 1 جهت اخذ در ترم تابستان 98-97 ارائه گردیده است.

• پشتیبانی از فعالیت‌های علمی و فرهنگی دانشجویان مستعد تحصیلی کشور در سال تحصیلی 99-1398

بنیاد ملی نخبگان بر اساس آیین‌نامه «پشتیبانی از فعالیت‌های علمی و فرهنگی دانشجویان مستعد تحصیلی کشور» در سال تحصیلی 99-1398 اعتبارها و تسهیلاتی را به دانشجویان مستعد دانشگاه‌ها و مراکز آموزش‌عالی کشور اعطا می‌کند.

مهمترین نکات برای ثبت درخواست بهره‌مندی از پشتیبانی‌ها به شرح زیر است:

دانشجویان هریک از دانشگا‌ها و مراکز آموزش عالی کشور که واجد شرایط مذکور در شیوه‌نامه پشتیبانی از فعالیت‌های علمی و فرهنگی دانشجویان مستعد تحصیلی کشور در سال تحصیلی 99-1398 (کلیک کنید) هستند، می‌توانند درخواست خود را از طریق سامانه اطلاعاتی بنیاد (به نشانی sina.bmn.ir) ثبت کنند.

فرایند ثبت‌نام آن دسته از متقاضیانی که در حال حاضر دانشجو هستند، از پنجم تیرماه سال 1398 آغاز می‌شود. دانشجویان باید اطلاعات خود را به همراه تصاویر و مدارک مربوطه، در سامانه سینا بارگذاری و یا به‌روزرسانی کنند. متقاضیان حداکثر تا پایان روز 15/5/1398 (غیرقابل تمدید) فرصت خواهند داشت گزینه «درخواست بررسی پرونده برای بهره‌مندی از پشتیبانی‌های دانشجویی» را در بخش «ثبت درخواست‌ها»ی سامانه انتخاب کنند.

تذکر 1. برای ارائه آخرین معدل (معدل فعلی)، نیاز به درج مستندات نیست؛ اما برای معدل کل مقاطع تحصیلی قبلی لازم است مستندات در سامانه ثبت شود.

تذکر 2. زمان ثبت درخواست دانشجویان نوورود در هر یک از مقاطع تحصیلی، متعاقباً از طریق وبگاه بنیاد ملی نخبگان اطلاع‌رسانی خواهد شد.
        بنیاد ملی نخبگان پس از بررسی درخواست‌ها و بر اساس ظرفیت سالیانه، نتیجه اولیه پذیرش متقاضیانی که بالاترین امتیاز را از مجموعه فعالیت‌های علمی، پژوهشی و فناورانه در مقایسه با سایر افراد کسب کرده‌اند را (صرفاً از طریق سامانه سینا) اعلام خواهد کرد.

تذکر 3. با توجه به این‌که نتایج اولیه صرفاً بر اساس مدارک ادعایی مندرج در سامانه سینا اعلام خواهد شد، قویاً تأکید می‌شود متقاضیان، با مطالعه دقیق شیوه‌نامه و راهنماهای مرتبط، از بارگذاری اطلاعات نامعتبر و نامربوط در سامانه خودداری نمایند. ضمناً در صورتی که در هر مرحله از بررسی‌ها مشخص شود که متقاضی آگاهانه اطلاعاتی نامعتبر و خلاف واقع بارگذاری کرده است، مطابق مقررات و ضوابط حقوقی بنیاد با وی برخورد خواهد شد.

تذکر 4. در بخش «ثبت مدارک» مربوط به افتخارات در سامانه، برای جلوگیری از درج اشتباه افتخار یا مستندات نامربوط، قبل از درج افتخار مورد نظر، راهنمای مربوط به آن را مطالعه فرمایید.

تذکر5. اکیداً توصیه می‌شود متقاضیان دقت لازم را در تکمیل اطلاعات و بارگذاری آنها در سامانه سینا، بکار بندند. زیرا پس از تأیید درخواست در سامانه، امکان اصلاح اطلاعات نادرست وجود ندارد و در صورت اثبات درج اطلاعات خلاف واقع، متقاضی از فهرست مشمولان بنیاد حذف خواهد شد.

• قابل توجه کلیه دانشجویان(حذف اضطراری)

دانشجویانی که در جلسه امتحانی خود غیبت داشته اند میتوانند از تاریخ 98/4/19 لغایت 98/4/21 از طریق سامانه آموزشی خود اقدام به حذف اضطراری نمایند.