قابل توجه دانشجویانی که در ترم جاری درس درک و بیان 1 با سرکار خانم چم اخذ نموده اند:
  • ترتیب قرار گرفتن کارهای طول ترم بایستی به شرح ذیل باشد:

1. تمرین خط .......افقی-عمودی-مورب​​

2. تمرین اشکال هندسی .......مربع-دایره-بیضی

3. تمرین خط پبشرفته .......

4. تمرین نقطه و بافت ....... تمرین های کلاس + تمرین پایان ترم(موجود در مرکز کپی)

5. تمرین هاشور

6. تمرین بافت

7. تمرین ترکیب .......تمرین بیرون کشیدن شکلهای متعدد از درون شکلی بزرگتر- تمرین ترکیب در قالب مثلث یا دایره یا مربع- تمرین ترکیب در راستای مفهوم پر(+) و خالی(-)

8. تمرین کلاژ ....... کلاژ نقطه - کلاژ خط - کلاژ ترکیب - کلاژ ترکیب پر و خالی

9. تمرین مفاهیم .......تضادها با مفخوم خاص (قطع کار 50*70)

10. تمرین پرسپکتیو 1 نقطه ای و 2نقطه ای

11. تمرین پرسوناژ

12. تمرین درخت

13. تمرین کروکی ....... بوسیله شبکه بندی – از روی عکس ها – از روی اسلایدها – تمرین با روان نویس و مارکر

توجه: تا اینجا باید حداقل 13 کروکی کشیده باشید.

پروژه پایانی:

1. پروژه از خانه تا دانشگاه در مقوای 50 * 70

2. کروکی 9 عدد به شرح زیر:

1)مجموعه وکیل2) ارگ کریم خان3) با غ ارم یا باغ عفیف آباد4) نارنجستان قوام5)مسجد نصیرالملک

6)و 7) با موضوع آزاد  8) و 9) از بناهای تاریخی شهرهای دیگر ایران (به جز شیراز)

تمامی کارها (به جز پروژه ار خانه تا دانشگاه و تمرین مفاهیم)در قطع A3 به صورت افقی از سمت راست صحافی فنری شود.

جلد آلبوم مقوای ماکت باشد.

طراحی روی جلد مناسب موضوع درس کشیده شود.

1397/03/17-10:46:23