قابل توجه پذیرفته شدگان نهایی آزمون سراسری سال 1397
  • ضمن عرض تبریک و آرزوی موفقیت، از کلیه داوطلبانی که اسامی آنان به عنوان پذیرفته شده نهایی اعلام گردیده، دعوت می نماید که به منظور ثبت نام از روز چهارشنبه مورخ 21/06/97 لغایت روز یک شنبه مورخ اول مهر ماه بدون در نظر گرفتن حروف الفبا از ساعت 8صبح الی 15 بعدازظهر جهت ثبت نام حضوری به دانشگاه مراجعه نمایند.

مدارک مورد نیاز

1 اصل شناسنامه و یک برگ تصویر از تمام صفحات آن

2 اصل کارت ملی و یک برگ تصویر پشت و روی آن

3 - عکس 4*3 جدید تمام رخ (خواهران 5 قطعه، برادران 7 قطعه) ضمناً تمامی عکسها باید پشت نویسی کامل شوند.

4 اصل گواهی موقت پایان دوره متوسطه و پیش دانشگاهی عکسدار و مهر و امضا شده + 2 سری کپی ( آقایان 3 سری)

5- اصل ریز نمرات دوره متوسطه و پیش دانشگاهی عکسدار و مهر و امضا شده و تمبردار + 2 سری کپی

6- اصل مدرک پایان دوره دیپلم متوسطه و پیش دانشگاهی عکسدار و مهر و امضا شده + 2 سری کپی

7 - فيش پستي درخواست تأئيديه تحصيلي ديپلم متوسطه و پیش دانشگاهی به دانشگاه محل قبولي. (ضمناً باجه پستی در مکان مؤسسه دایر می باشد.)

8 - شهریه آموزشی علی الحساب به مبلغ پنج میلیون ریال (5.000.000ریال ) می باشد که در مکان مؤسسه از طریق دستگاه کارتخوان قابل پرداخت می باشد.

9 - پرینت قبولی ازسایت سازمان سنجش

10 - آقایان در صورت داشتن کارت پایان یا معافیت خدمت، ارائه اصل و کپی این کارت الزامی است .

11 - تهیه آئین نامه و مقررات آموزشی و چارت درسی و تقویم آموزشی از انتشارات مؤسسه.

• قابل توجه دانشجویانی که موفق به اخذ مدرک دیپلم متوسطه تا تاریخ 31/06/97 نخواهند شد، ( دروس پاس نشده دارند ) : از این دسته از داوطلبان به صورت مشروط ثبت نام به عمل خواهد آمد و ورودی بهمن ماه سال 97 خواهند بود.

به همراه داشتن تمامی موارد فوق الزامی است.

آدرس مؤسسه : شیراز - میدان معلم – ابتدای بلوار ایمان شمالی – روبروی بانک سپه- کدپستی : 7187985443  تلفکس : 36987 - 071

تذکر: لطفا ً قبل از تحویل مدارک به آموزش، به منظور استفاده های بعدی، کپی یا کپی برابر با اصل تهیه کرده و نزد خود نگه دارید.

1397/06/21-09:11:35