قابل توجه پذیرفته شدگان نهایی آزمون دوره های کاردانی پیوسته نظام جدید سال 1397
  • ضمن عرض تبریک و آرزوی موفقیت، از کلیه داوطلبانی که اسامی آنان به عنوان پذیرفته شده نهایی اعلام گردیده، دعوت می نماید که به منظور ثبت نام از روز سه شنبه مورخ 20/06/97 لغایت روز شنبه مورخ 31/06/97 بدون در نظر گرفتن حروف الفبا از ساعت 8 صبح الی 15 بعدازظهر جهت ثبت نام حضوری به دانشگاه مراجعه نمایند.

مدارک مورد نیاز

1 اصل شناسنامه و یک برگ تصویر از تمام صفحات آن

2 اصل کارت ملی و یک برگ تصویر پشت و روی آن

3 - عکس 4*3 خواهران (5 قطعه)، برادران (7 قطعه)

4 اصل گواهی موقت پایان دوره متوسطه عکسدار و مهر و امضا شده + 2 سری کپی ( آقایان 3 سری کپی )

5- اصل ریز نمرات دوره متوسطه عکسدار و مهر و امضا شده و تمبردار + 2 سری کپی

6- اصل مدرک دیپلم متوسطه + 2 سری کپی

7 - فيش پستي درخواست تأئيديه تحصيلي ديپلم متوسطه به دانشگاه محل قبولي. (ضمناً باجه پستی در مکان مؤسسه دایر        می باشد.)

8- شهریه آموزشی علی الحساب به مبلغ پنج میلیون ریال (5،000،000ریال ) می باشد که در مکان مؤسسه از طریق دستگاه کارتخوان قابل پرداخت می باشد.

9 - پرینت قبولی ازسایت سازمان سنجش

10 - آقایان در صورت داشتن کارت پایان یا معافیت خدمت، ارائه اصل و کپی این کارت الزامی است .

11 - تهیه آئین نامه و مقررات آموزشی و چارت آموزشی از انتشارات مؤسسه

• قابل توجه دانشجویانی که موفق به اخذ مدرک دیپلم متوسطه تا تاریخ 31/06/97 نخواهند شد، ( دروس پاس نشده دارند ) : از این دسته از داوطلبان به صورت مشروط ثبت نام به عمل خواهد آمد و ورودی بهمن ماه سال 97 خواهند بود.

به همراه داشتن تمامی موارد فوق الزامی است.

آدرس مؤسسه : شیراز - میدان معلم – ابتدای بلوار ایمان شمالی – روبروی بانک سپه- کدپستی : 7187985443  تلفکس : 36987 - 071

تذکر: لطفا ً قبل از تحویل مدارک به آموزش، به منظور استفاده های بعدی، کپی یا کپی برابر با اصل تهیه کرده و نزد خود نگه دارید.

1397/06/21-09:18:01