اطلاعیه تحصیلات تکمیلی در مورد جلسات دفاع از پروپوزال
  • با سلام و عرض تبریک و شاد باش به مناسبت فرارسیدن سال نو ،

با توجه به مشکلات پیش آمده به سبب بیماری کرونا و تعطیلی دانشگاه،  جلسات دفاع از پروپوزال در هر گروه به صورت غیرحضوری برگزار می گردد و پروپوزال ها در جلسه شورای گروه بررسی و صورتجلسه  از طریق مدیران گروه به تحصیلات تکمیلی اعلام می گردد.

لذا دانشجویانی که قصد دارند تا پایان شهریورماه جلسه دفاع نهایی آنها برگزار شود، بایستی حداکثر تا بیستم فروردین ماه* پروپوزال خود را در سامانه آپلود نمایند و گردش دفاع پروپوزال را تا برگزاری جلسه دفاع انجام دهند.

با توجه به عدم امکان اخذ امضای اساتید محترم راهنما و مشاور، بررسی پروپوزال منوط به اعلام تایید اساتید محترم به مدیرگروه می باشد.
    مدیریت تحصیلات تکمیلی

با سلام و عرض تبریک و شاد باش به مناسبت فرارسیدن سال نو ،