• عدم برگزاری کلاس های آقای دکتر رستگار

قابل توجه دانشجویان محترم

به اطلاع می رساند کلاس های آقای دکتر رستگار روز سه شنبه مورخ 1397/08/01 و چهارشنبه مورخ 1397/08/02 برگزار نمی گردد. لذا لازم به ذکر است کلاس های جبرانی متعاقبا اعلام خواهد شد.

• عدم برگزاری کلیه کلاس های آقای مهندس کریم زاده

قابل توجه دانشجویان محترم عمران

به اطلاع می رساند دوشنبه مورخ 1397/07/29 کلیه کلاس های آقای مهندس کریم زاده برگزار نمی گردد. لازم به ذکر است کلاس جبرانی متعاقبا اعلام می گردد.

• عدم برگزاری کلاس جناب آقای دکتر قاسم خانی

بدینوسیله به اطلاع کلیه دانشجویان محترم می رساند که کلیه کلاس های جناب آقای دکتر قاسم خانی سه شنبه مورخ 1397/08/01 برگزار نمی گردد؛ لازم به ذکر است جبرانی درس مذکور متعاقبا اطلاع رسانی خواهد گردید.

• عدم تشکیل کلاس مکانیک ساختمان جناب آقای مهندس یارمحمودی

بدینوسیله به اطلاع دانشجویان محترم می رساند که کلاس مکانیک ساختمان جناب آقای مهندس یارمحمودی دوشنبه مورخ 1397/07/30برگزار نمی گردد. لازم به ذکر است جبرانی درس مزبور متعاقباً اعلام خواهد گردید.

• قابل توجه کلیه دانشجویان کارشناسی ارشد ورودی های 1395

قابل توجه دانشجویان محترم کارشناسی ارشد ورودی های 1395

احتراما به اطلاع می رساند جهت تعیین استاد راهنما حداکثر تا مورخ 1397/08/08 به سامانه آموزشی مراجعه کرده و فرم تعیین استاد راهنما را تکمیل فرمایید.

با تشکر

تحصیلات تکمیلی موسسه آموزش عالی آپادانا

• قابل توجه دانشجویان محترم گروه نقشه برداری

بدینوسیله به اطلاع می رساند که آن دسته از دانشجویانی که درس سمینار را با جناب آقای مهندس راستگو اخذ نموده اند؛جلسه توجیهی درس مزبور شنبه مورخ 1397/07/28 از ساعت 8:00 الی 10:00  در محل ساختمان فرهنگ شهر برگزار خواهد گردید.

• آغاز به کار واحد مشاوره موسسه آموزش عالی آپادانا

مرکز مشاوره آپادانا با حضور 3 نفر از اساتید برجسته در خدمت دانشجویان گرامی می باشد.

دکتر محمدرضا عرب: شنبه ها ساعت 30/14 الی 30/17

دکتر احمدرضا مرادی: چهارشنبه ها ساعت 30/14 الی 17

خانم دکتر رخشنده رو: یکشنبه ها ساعت 30/14 الی 17

آدرس دفتر مشاوره:
    ساختمان حوزه مدیریت (معلم) طبقه اول واحد فرهنگی

• اعطای تسهیلات دانشجویی بنیاد ملی نخبگان به دانشجویان نوورود

بنیاد ملی نخبگان بر اساس آیین‌نامه «پشتیبانی از فعالیت‌های علمی و فرهنگی دانشجویان مستعد تحصیلی کشور (با عنوان سابق: آیین‌نامه اعطای جایز‌ه‌های تحصیلی به دانشجویان صاحب استعداد برتر)»، تسهیلات ویژه‌ای از قبیل راتبة دانشجویی ، اعتبار آموزش‌یاری ، اعتبار پژوهش‌یاری ، اعتبار فن‌یاری ، اعتبار توان‌مندی آموزشی ، اعتبار ارتباطات علمی و اعتبار توان‌مندی کارآفرینی را به دانشجویان مستعد دانشگاه‌ها و پژوهشگاه‌های کشور اعطا می‌کند.

• دیدار دبیران انجمن علمی با ریاست موسسه، پروفسور شریعت

دبیران انجمن علمی دانشگاه صبح امروز در محل دفتر ریاست با پروفسور شریعت، ریاست موسسه دیدار کردند. در این دیدار دبیران انجمن ضمن ارایه گزارش از فعالیت های گدشته به بیان دغدغه ها و درخواست های خود از ریاست دانشگاه پرداختند. دکتر شریعت ضمن تشکر از زحمات انجمن های علمی دستورات لازم برای پیگیری درخواست های آنان را صادر کردند.

برگزاری جلسه دفاع کارشناسی ارشد عمران - سازه

به اطلاع دانشجویان کارشناسی ارشد عمران - سازه می رساند، جلسه پیش دفاع و دفاع از پایان نامه ، مورخ 1397/07/29 رأس ساعت 13:00 در سالن اجتماعات ساختمان فرهنگشهر برگزار می گردد.