• اطلاعیه معاونت آموزشی در خصوص فرصت حذف و اضافه مجدد و مرخصی تحصیلی 982
  • اطلاعیه معاونت آموزشی در خصوص دروس معارف نیمسال 982
  • اطلاعیه تحصیلات تکمیلی در مورد جلسات دفاع از پروپوزال

با سلام و عرض تبریک و شاد باش به مناسبت فرارسیدن سال نو ،

با توجه به مشکلات پیش آمده به سبب بیماری کرونا و تعطیلی دانشگاه،  جلسات دفاع از پروپوزال در هر گروه به صورت غیرحضوری برگزار می گردد و پروپوزال ها در جلسه شورای گروه بررسی و صورتجلسه  از طریق مدیران گروه به تحصیلات تکمیلی اعلام می گردد.

• قبولی دانشجوی کارشناسی ارشد در آزمون قضاوت و وکالت

قبولی دانشجوی کارشناسی ارشد جناب آقای محمدجواد نشاط در آزمون قضاوت و وکالت

• اینفوگرافیک مراحل دریافت وام دانشجویی از بانک مهر
  • قابل توجه دانشجویان محترم گروه شهرسازی

بدینوسیله یه اطلاع میرساند که دفاع از پروژه کارشناسی پیوسته شهرسازی چهارشنبه مورخ 1398/11/30 ساعت 14 الی 16 در ساختمان فرهنگ شهر برگزار خواهد گردید.

• نشست هم اندیشی ریاست و مدیران محترم موسسه با ریاست محترم ستاد امر به معروف و نهی از منکر استان فارس

نشست هم اندیشی ریاست و مدیران محترم موسسه با ریاست محترم ستاد امر به معروف و نهی از منکر استان فارس در محل دفتر ریاست موسسه تشکیل شد.

هدف از برگزاری این جلسه راه اندازی شورای عالی امر به معروف و نهی از منکر در موسسه بوده و احکام اعضای این شورا توسط جناب آقای سلیمان مهدوی ریاست محترم ستاد امر به معروف و نهی از منکر استان فارس، اعطا شد.

در ابتدای جلسه جناب آقای دکتر سیداحمد جنابعلی جهرمی به معرفی کامل موسسه و تشریح برنامه های در دست اجرا و آتی پرداختند.

آقای سلیمان مهدوی نیز به تشریح برنامه های ستاد تحت امر خویش پرداخته و تقاضای همکاری هرچه بیشتر دانشگاه ها و مجامع علمی در خصوص نگاه تخصصی تر به مقوله امر به معروف و نهی از منکر داشتند. وی با اشاره به دامنه پهناور این فریضه الهی بیان فرمودند که متاسفانه در اذهان عمومی، امر به معروف و نهی از منکر در حجاب و عفاف خلاصه شده و نگاه عکس العملی به این فریضه می شود.

ایشان وظیفه اصلی شورای عالی امر به معروف در دانشگاه ها را اصلاح نگرش به این فریضه الهی دانستند.

• نهمین دورۀ جشنوارۀ سراسری فیلم کوتاه و عکس دانشجویان (امید)

نهمین دورۀ جشنوارۀ سراسری فیلم کوتاه و عکس دانشجویان (امید) با هدف شناسایی، حمایت، تقدیر و پرورش استعدادهای درخشان حوزۀ فیلم و عکس و همچنین ایجاد فضای پر شور و نشاط در بین دانشجویان سراسر کشور با رقابت در یک عرصۀ فرهنگی و هنری، در اردیبهشت ماه ۱۳۹۹ به میزبانی دانشگاه خلیج فارس استان بوشهر برگزار می‌گردد.

علاقمندان جهت اطلاعات بیشتر و ارسال آثار به آدرس زیر مراجعه فرمایند.

• پیروزی دانشجویان آپادانا در مسابقات قهرمانی دانشگاهای منطقه ۷ کشور

موسسه آموزش عالی آپادانا امروز مورخ ۱۳۹۸/۹/۱۳در سه رشته ووشو کاراته و کشتی آزاد و فرنگی پسران قهرمانی دانشگاهای منطقه ۷ کشور  با سه مدال طلا دو نقره و دو برنز به کار خود پایان داد .
     رشته ووشو علی فرزاد مهر مدال طلا
    رشته کشتی فرنگی احمدرضا پناهی مدال طلا