• امتحان آز مهندسی نرم افزار

بدینوسیله به اطلاع دانشجویان محترم می رساند که امتحان پایان ترم آز مهندسی نرم افزار جناب آقای دکتر سیه بازی یکشنبه مورخ 1397/10/09 ساعت 8:00 در محل ساختمان فرهنگ شهر برگزر خواهد گردید.

• برگزاری کلاس تصمیم گیری

بدینوسیله به اطلاع دانشجویان محترم می رساند که کلاس تصمیم گیری جناب آقای دکتر فیلی سه شنبه 1397/10/11 از ساعت 8:00 الی 10:00 در ساختمان فرهنگ شهر برگزار خواهد گردید.

• کارت ورود به جلسه امتحانات پایان ترم

بدینوسیله به اطلاع دانشجویان محترم می­ رساند که از روز شنبه مورخ 1397/10/08 کارت ورود به جلسه امتحانات پایان ترم (از طریق سامانه آموزشی) قابل دسترس خواهد بود.

• اطلاعیه امور مالی

تمدید مهلت تسویه حساب بدهی شهریه

دانشجویان گرامی احتراما، با توجه به اینکه دریافت کارت ورود به جلسه امتحانات پایان ترم منوط به تسویه حساب به موقع شهریه می باشد خواهشمند است هر چه سریعتر تا تاریخ 97/10/10 از طریق  لینک زیر اقدام فرمایید.

• امتحان میانترم تحقیق در عملیات

بدینوسیله به اطلاع می رساند که امتحان درس تحقیق درعملیات جناب آقای دکتر فرهادی جمعه مورخ 1397/10/07 راس ساعت 12:00 در محل ساختمان فرهنگ شهر یرگزار خواهد گردید.

• اتمام کلاس های مهارت های زندگی

به اطلاع دانشجویان محترم می رساند کلاس های مهارت های زندگی به اتمام رسیده و همچنین لازم به ذکر است دانشجویان می توانند در طی روزهای آینده جزوه درس فوق را در سایت موسسه دریافت نمایند.

• عدم برگزاری کلاس جناب آقای مهندس بیاتی

بدینوسیله به اطلاع می رساند که کلاس روش های اجرا گود و سازه نگهبان سه شنبه مورخ 1397/10/04 برگزار نمی گردد؛ لازم به ذکر است جبرانی درس مزبور متعاقبا اطلاع رسانی خواهد گردید.

• عدم برگزاری کلیه کلاس مهندس مرزبان

قابل توجه دانشجویان محترم

به اطلاع می رساند کلیه کلاس های مهندس ملک مرزبان سه شنبه مورخ 1397/10/04 برگزار نمی گردد. لذا کلاس جبرانی متعاقبا اعلام خواهد شد.

• ساعت ژوژمان درس عکاسی رنگی سرکار خانم بابایی جهرمی
  • برگزاری کلاس نرم افزار مهندسی

بدینوسیله به اطلاع دانشجویان محترم می رساند که کلاس نرم افزار مهندسی جناب آقای مهندس خاکزاد دوشنبه مورخ 1397/10/03از ساعت 10:00 در ساختمان فرهنگ شهر برگزار می گردد.