• قابل توجه کلیه دانشجویان(حذف اضطراری)

دانشجویانی که در جلسه امتحانی خود غیبت داشته اند میتوانند از تاریخ 98/4/19 لغایت 98/4/21 از طریق سامانه آموزشی خود اقدام به حذف اضطراری نمایند.

• اطلاعیه کارت دانشجویی
  • مهلت تسویه حساب بدهی شهریه نیمسال دوم

دانشجویان گرامی احتراما، با توجه به اینکه دریافت کارت ورود به جلسه امتحانات پایان ترم منوط به تسویه حساب به موقع شهریه می باشد خواهشمند است هر چه سریعتر تا تاریخ 98/3/20 از طریق لینک زیر اقدام فرمایید.

• دروس ارائه شده در ترم تابستان سال تحصیلی 98-97 مؤسسه آموزش عالی آپادانا

مدارک مورد نیاز جهت ثبت نام دانشجویان میهمان: کپی شناسنامه و کارت ملی، کپی کارت دانشجویی، دو قطعه عکس، موافقت نامه دانشگاه مبدأ و لیست دروس پیشنهادی.

• کلاسها در صورت به حد نصاب رسیدن تعداد متقاضیان تشکیل خواهد شد.
    • شهریه دانشجویان مهمان در محل موسسه قابل پرداخت می باشد. چنانچه مبلغ شهریه پرداخت و انتخاب واحد انجام شده باشد، در صورت انصراف ، شهریه به هیچ عنوان مسترد نمی گردد.
    • ترم تابستان  حذف و اضافه و  حذف نهایی  ندارد.
    • غیبت در جلسه امتحان به منزله نمره صفر خواهد بود.

آدرس: فارس، شیراز، میدان معلم، ابتدای همت شمالی، روبه روی بانک سپه، کدپستی:85443-71879 تلفن: 36987-071

کارگاه آموزشی تخصصی لباس دکلته و عروس از الگو تا برش، برش مانتوهای آسان

به همراه پذیرایی و ناهار

مدرس: سرکار خانم یوسفی

آخرین مهلت ثبت نام: 15 خرداد ماه 1398

زمان و مکان برگزاری: 17 ، 18 و 19 خرداد 1398 از ساعت 8 الی 14

مکان برگزاری: سالن اجتماعات ساختمان فرهنگشهر

• عدم تشکیل کلاس های آقای کمری

قابل توجه دانشجویان محترم

به اطلاع می رساند روز پنجشنبه مورخ 98/02/14 کلاس های آقای کمری برگزار نمی گردد. لذا کلاس های جبرانی متعاقبا اعلام خواهد شد.

• اطلاعیه امور مالی

دانشجویان گرامی

احتراما، خواهشمند است 50% اول بدهی شهریه را تا تاریخ 98/2/20 و 50% دوم بدهی شهریه تا تاریخ 98/3/20 پرداخت نمایید.

جهت اطلاع از میزان بدهی شهریه به لینک زیر مراجعه فرمایید: http://www.apadana-ihe.ir/Online-payment-guide.aspx

• عدم تشکیل کلیه کلاس های آقای مرادی کازرونی
  • پذیرش دانشجو از طریق استعداد های درخشان در مقطع کارشناسی ارشد (بدون آزمون)

مؤسسه آموزش عالی آپادانا در نظر دارد در راستای اجرای آئین نامه ی پذیرش بدون آزمون استعدادهای درخشان در دوره ی تحصیلی کارشناسی ارشد از میان واجدین شرایط اقدام به جذب دانشجو به شیوه ی بدون آزمون نماید.

• عدم برگزاری کلاس های سرکار خانم رمضان پور

به اطلاع دانشجویان عزیز می رساند کلاس های سرکار خانم رمضان پور روز پنجشنبه مورخ 98/02/12 برگزار نمی گردد. لذا کلاس های جبرانی متعاقبا اعلام خواهد شد.