قابل توجه دانشجویان کارشناسی ارشد طراحی پارچه و لباس

به اطلاع  آن دسته از دانشجویانی که در نیمسال دوم 96-97 درس سمینار را اخذ نموده اند می رساند که تحویل پروژه روز  یکشنبه مورخ 1397/04/31 ساعت 8:00 صبح در محل ساختمان فرهنگشهر در کلاس 1105 با حضور دکتر سیدی برگزار می گردد.

خاطر نشان می سازد تاریخ ذکر شده آخرین مهلت تحویل و عدم حضور دانشجو به منزله حذف درس از طرف آموزش می باشد.

• قابل توجه دانشجویان محترم معماری

قابل توجه دانشجویان محترم معماری. لازم به ذکر است جهت دریافت پروژه های خود از ساختمان فرهنگشهر هرچه سریعتر تا تاریخ 1397/04/31 مراجعه کنید. در غیر این صورت هیچگونه مسئولیتی در قبال سالم بودن پروژه ها  نخواهد داشت.

• تغییر ساعت کاری دانشگاه در تابستان

بدینوسیله به اطلاعیه کلیه دانشجویان می رساند که از امروز 1397/04/14 لغایت اول شهریورماه کلیه ساختمان های موسسه در روزهای پنجشنبه  تعطیل خواهد بود. ضمناً ساعت کار در سایر روزهای هفته از ساعت 30;7 تا 14:00 می باشد.

• قابل توجه دانشجویان محترم گروه شهرسازی

تاریخ تحویل پروژه ی پایان نامه دانشجویان رشته  شهرسازی 20تیرماه ساعت 10:00 الی 12:00 واقع درساختمان معلم می باشد.
    «لطفا پرینت پروژه بدون صحافی،به همراه فرم دفاع و امضای استاد راهنما را در  تاریخ مزبور به همراه داشته باشید».

• قابل توجه دانشجویان محترم گروه ارتباط تصویری

احترماً به استحضارمی رساند آن دسته از دانشجویانی که فرم آمادگی دفاع راتحویل داده اند در تاریخ ۱۹ و ۲۰ تیرماه می بایست دفاع نهایی خود راارائه نمایند.خاطرنشان می سازد جهت رویت تاریخ دقیق دفاع روزشنبه مورخ ۱۶ تیرماه ۹۷ به سایت  موسسه مراجعه نمایند.

• قابل توجه دانشجویان محترم طراحی پارچه و لباس (مقطع کارشناسی ارشد)

بدینوسیله به اطلاع می رساند که تحویل کار درس سبک شناسی سرکار خانم دکتر الهی 1397/04/17 ساعت 10:30 و امتحان درس مذکور 1397/04/23 ساعت 8:00 در ساختمان معلم برگزار خواهد گردید.

• قابل توجه دانشجویان محترم معماری

بدینوسیله به اطلاع می رساند دانشجویانی که متقاضی اخذ درس تنظیم شرایط محیطی2 در تابستان 1397 می باشند از تاریخ شنبه مورخ 1397/04/16 لغایت چهارشنبه 1397/04/20 به کارشناس گروه ( سرکار خانم افراسیابی) در ساختمان معلم مراجعه نمایند.

• ثبت نام ترم تابستان

موسسه آموزش عالی آپادانا در نیمسال تابستان 1397 دروس عمومی، پایه و برخی از دروس  تخصصی را ارایه می دهد. متقاضیان عزیز می توانند از تاریخ 15 تیرماه به مراجعه به ساختمان مرکزی (میدان معلم،ابتدای ایمان شمالی روبروی بانک سپه) جهت ثبت نام اقدام کنند.

• قابل توجه دانشجویان محترم گروه نقشه برداری

بدینوسیله به اطلاع میرساند که امتحان درس مبانی سنجش از راه دور جناب آقای مهندس طالعی چهارشنبه مورخ 1397/04/13 راس ساعت 10:30 در محل ساختمان فرهنگ شهر برگزار خواهد گردید.

• قابل توجه دانشجویان محترم گرافیک و ارتباط تصویری

بدینوسیله به اطلاع میرساند که دانشجویان می بایست فرم آمادگی دفاع خود را حداکثر تا تاریخ 1397/04/13 تحویل کارشناس مربوطه (سرکار خانم افراسیابی) نمایند.