• پیروزی دانشجویان آپادانا در مسابقات قهرمانی دانشگاهای منطقه ۷ کشور

موسسه آموزش عالی آپادانا امروز مورخ ۱۳۹۸/۹/۱۳در سه رشته ووشو کاراته و کشتی آزاد و فرنگی پسران قهرمانی دانشگاهای منطقه ۷ کشور  با سه مدال طلا دو نقره و دو برنز به کار خود پایان داد .
     رشته ووشو علی فرزاد مهر مدال طلا
    رشته کشتی فرنگی احمدرضا پناهی مدال طلا
    رشته کشتی آزاد امیرحسین رضوان پور مدال طلا و امیرحسین آبسته مدال نقره
    رشته کاراته کمیته مهرگان سلیمانی زاده مدال نقره
    رشته کاراته بخش کمیته علیرضا رضایی مدال برنز
    رشته کاراته بخش کاتا علی دارسنج مدال برنز

• قابل توجه دانشجویان محترم گروه عمران

بدینوسیله به اطلاع میرساند که تحویل پروژه راهسازی و کارآموزی جناب آقای مهندس باستانی چهارشنبه مورخ 13 آذرماه از ساعت 12 در ساختمان فرهنگ شهر برگزار خواهد گردید.

• قابل توجه کلیه دانشجویان محترم

بدینوسیله به اطلاع میرساند که کلیه امتحانات روز جمعه مورخ 1398/09/01 لغو و تاریخ برگزاری امتحانات مزبور متعاقباً اطلاع رسانی خواهد گردید.

جشنواره استانی قرآن و عترت «ترنم وحی» سال 1398

مهلت ثبت نام: 25 آبان ماه

آدرس دبیرخانه مرکزی جشنواره: شیراز میدان امام حسین(ع) ناحیه بسیج دانشجویی استان فارس

اطلاعات بیشتر در وبسایت:  http://ghadireshiraz.ir/taranomevahy

• قابل توجه دانشجویان محترم گروه شهرسازی

ظرفیت اساتید طرح نهایی

دانشجویان کارشناسی پیوسته و ناپیوسته شهرسازی،

نام و نام خانوادگی استاد راهنما

ظرفیت

جناب آقای دکتر دمی

جناب آقای دکتر آذر

جناب آقای مهندس خانی زاده

جناب آقای دکتر ظریفیان مهر

جناب آقای دکتر کتابچی

جناب آقای دکتر اردلان افلاکی

مراحل انجام پروژه نهایی:
    1. مشخص نمودن موضوع پروژه نهایی و هماهنگ کردن موضوع با یکی از اساتید جدول بالا
    2. تهیه فرم پیشنهاد موضوع طرح نهایی از مرکز انتشارات یا سایت دانشگاه ( بخش فرمهای آموزشی)
    3. تکمیل کردن فرم و دریافت امضا از استاد راهنمای مورد نظر
    4. تحویل دادن پروپوزال تکمیل شده و امضا شده توسط استاد راهنما به کارشناس آموزش.

دانشجویان تا تاریخ 15/08/1398  فرصت دارند که پروپوزال تکمیل شده را به کارشناس مربوطه تحویل نمایند.

تحویل پروژه طرح نهایی در دو مرحله انجام میگیرد. تحویل موقت در روز 30 دی ماه و تحویل نهایی در روز15 بهمن ماه 1398  است.  در صورت ارائه ندادن پروژه نهایی، این واحد درسی می بایست تمدید گردد.

" پس از تایید پروپوزال امکان تغییر استاد  راهنما، تحت هیچ شرایطی امکان پذیر نیست"

• کسب مقام قهرمانی 3*3 بانوان

مسابقات بسکتبال 3*3 بانوان فارس در تاریخهای 11 و 12 مهرماه 98 با حضور 24 تیم در سالن یاران شیراز برگزار شد.

در این مسابقات بانوان  فارس موفق به کسب مقام نخست شدند.

خانم عاطفه سادات پیاهو دانشجوی کارشناسی ارشد ارتباط تصویری مؤسسه آپادانا جز تیم بانوان فارس می باشند.

با آرزوی موفقیت برای سرکار خانم پیاهو و خانواده بزرگ ورزشی مؤسسه آپادانا

• اولین جلسه مرکز تحقیقات بتن

اولین جلسه مرکز تحقیقات بتن با حضور اساتید محترم گروه عمران روز دوشنبهمورخ 28/07/98 برگزار گردید. در این جلسه آقای دکتر قائدیانبه عنوان نماینده تحقیقات، مهندس زائری بعنوان مسولامور اجرائی و مهندس منصوری بعنوان دبیر مرکز تحقیقات منصوب شدند.

فراخوان دانشجویان جهت مسابقه بتن و نحوه مدیریت آنها در راستای تحقق اهداف مورد نظر دانشگاه از مسائل مطرح شده در این جلسه بود.

• قابل توجه کلیه دانشجویان محترم گروه گرافیک

مراحل انجام پروژه نهایی بخش  ارتباط تصویری و نقاشی

به اطلاع دانشجویان کارشناسی که در نیمسال جاری در انتخاب واحد، درس پروژه نهایی را اخذ نموده اند می رساند روند انتخاب موضوع و استاد پایان نامه به شرح زیر می باشد.

1. انتخاب درس پروژه در زمان انتخاب واحد .
    2. تکمیل فرم شماره 1 ( که به پیوست ارائه شده است) و تایید استاد راهنمای مورد نظر و تحویل به آموزش حداکثر تا تاریخ 98/08/20 .

الف: در انتخاب استاد راهنما می بایست دقت شود تا موضوع انتخابی شما با زمینه مطاالعاتی استاد مطابقت داشته باشد.

ب: ظرفیت تعداد پروژه ای که هر استاد می تواند راهنمایی آن رابرعهده گیرد حداکثر نفرمی باشد لذا اولویت با افرادی است که زودتر فرم تایید شده استاد را به آموزش تحویل دهند.

تغییر عنوان نظری و عملی و همچنین تغییر استاد راهنما پس از تحویل و ثبت فرم شماره 1 به هیچ عنوان میسر نمی باشد لذا در انتخاب استاد و موضوع نظری و عملی دقت لازم را به عمل آورید.

مراحل دفاع از پایان نامه:

دانشجویانی که مراحل بالا را سپری نموده و پایان نامه خود را به انجام رسانیده و قصد دفاع در نیمسال جاری را دارند می بایست:

1. فرم آمادگی دفاع را به تایید استاد راهنما رسانیده و حداکثر تا تاریخ 98/10/12  به آموزش تحویل دهند. ( دانشجویانی که تا تاریخ مقرر فرم را به آموزش تحویل ندهند در نیمسال جاری مجاز به دفاع از پایان نامه نمی باشند و می بایست درس پروژه را جهت ترم بعد تمدید نمایند.)
    2. دفاعیه ها در تاریخ 01/11/ 98 انجام خواهد شد و برنامه زمانی دقیق از طرف آموزش اعلام خواهد شد. کلیه دانشجویان کارشناسی پیوسته و ناپیوسته ملزم به انجام دفاعیه جهت فارغ التحصیلی می باشند.(تاریخ فوق به هیچ عنوان قابل تمدید و تغییر نمی باشد.)
    3. استاد راهنمای درس کارآموزی توسط شورای گروه هنر برای هر دانشجو مشخص می گردد و از طریق وب سایت دانشگاه به اطلاع دانشجویان خواهد رسید.

• حضور ارزشمند سرکار خانم راضیه موردزاده در مسابقات پتانک

حضور ارزشمند سرکار خانم راضیه موردزاده دانشجوی کارشناسی ارشد طراحی پارچه و لباس در مسابقات رنکینگ کشوری پتانک

با آرزوی موفقیت برای ایشان و سایر ورزشکاران دانشگاه آپادانا در تمامی مجامع ورزشی

• آئین بازگشایی دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی

حضور ریاست محترم موسسه، مدیران، استادان و دانشجویان دانشگاه آپادانا در آئین بازگشایی دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی

در این مراسم جناب آقای پروفسور سیداحمد جنابعلی جهرمی (ریاست محترم موسسه) به ایراد سخنرانی پیرامون اهداف، رسالت و نقش دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی در کشور پرداختند.

آئین بازگشایی دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی هر ساله به میزبانی استانداری فارس برگزار می شود.

این آئین با حضور نمایندگانی از تمامی دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی استان در محل تالار اجتماعات مرکز فرهنگی رفاهی دانشگاه شیراز برگزار شد.