نماد اعتماد الکترونیک

• اینفوگرافیک مراحل دریافت وام دانشجویی از بانک مهر
  • قابل توجه دانشجویان محترم گروه شهرسازی

بدینوسیله یه اطلاع میرساند که دفاع از پروژه کارشناسی پیوسته شهرسازی چهارشنبه مورخ 1398/11/30 ساعت 14 الی 16 در ساختمان فرهنگ شهر برگزار خواهد گردید.

• نشست هم اندیشی ریاست و مدیران محترم موسسه با ریاست محترم ستاد امر به معروف و نهی از منکر استان فارس

نشست هم اندیشی ریاست و مدیران محترم موسسه با ریاست محترم ستاد امر به معروف و نهی از منکر استان فارس در محل دفتر ریاست موسسه تشکیل شد.

هدف از برگزاری این جلسه راه اندازی شورای عالی امر به معروف و نهی از منکر در موسسه بوده و احکام اعضای این شورا توسط جناب آقای سلیمان مهدوی ریاست محترم ستاد امر به معروف و نهی از منکر استان فارس، اعطا شد.

در ابتدای جلسه جناب آقای دکتر سیداحمد جنابعلی جهرمی به معرفی کامل موسسه و تشریح برنامه های در دست اجرا و آتی پرداختند.

آقای سلیمان مهدوی نیز به تشریح برنامه های ستاد تحت امر خویش پرداخته و تقاضای همکاری هرچه بیشتر دانشگاه ها و مجامع علمی در خصوص نگاه تخصصی تر به مقوله امر به معروف و نهی از منکر داشتند. وی با اشاره به دامنه پهناور این فریضه الهی بیان فرمودند که متاسفانه در اذهان عمومی، امر به معروف و نهی از منکر در حجاب و عفاف خلاصه شده و نگاه عکس العملی به این فریضه می شود.

ایشان وظیفه اصلی شورای عالی امر به معروف در دانشگاه ها را اصلاح نگرش به این فریضه الهی دانستند.

• نهمین دورۀ جشنوارۀ سراسری فیلم کوتاه و عکس دانشجویان (امید)

نهمین دورۀ جشنوارۀ سراسری فیلم کوتاه و عکس دانشجویان (امید) با هدف شناسایی، حمایت، تقدیر و پرورش استعدادهای درخشان حوزۀ فیلم و عکس و همچنین ایجاد فضای پر شور و نشاط در بین دانشجویان سراسر کشور با رقابت در یک عرصۀ فرهنگی و هنری، در اردیبهشت ماه ۱۳۹۹ به میزبانی دانشگاه خلیج فارس استان بوشهر برگزار می‌گردد.

علاقمندان جهت اطلاعات بیشتر و ارسال آثار به آدرس زیر مراجعه فرمایند.

• پیروزی دانشجویان آپادانا در مسابقات قهرمانی دانشگاهای منطقه ۷ کشور

موسسه آموزش عالی آپادانا امروز مورخ ۱۳۹۸/۹/۱۳در سه رشته ووشو کاراته و کشتی آزاد و فرنگی پسران قهرمانی دانشگاهای منطقه ۷ کشور  با سه مدال طلا دو نقره و دو برنز به کار خود پایان داد .
     رشته ووشو علی فرزاد مهر مدال طلا
    رشته کشتی فرنگی احمدرضا پناهی مدال طلا
    رشته کشتی آزاد امیرحسین رضوان پور مدال طلا و امیرحسین آبسته مدال نقره
    رشته کاراته کمیته مهرگان سلیمانی زاده مدال نقره
    رشته کاراته بخش کمیته علیرضا رضایی مدال برنز
    رشته کاراته بخش کاتا علی دارسنج مدال برنز

• قابل توجه دانشجویان محترم گروه عمران

بدینوسیله به اطلاع میرساند که تحویل پروژه راهسازی و کارآموزی جناب آقای مهندس باستانی چهارشنبه مورخ 13 آذرماه از ساعت 12 در ساختمان فرهنگ شهر برگزار خواهد گردید.

• قابل توجه کلیه دانشجویان محترم

بدینوسیله به اطلاع میرساند که کلیه امتحانات روز جمعه مورخ 1398/09/01 لغو و تاریخ برگزاری امتحانات مزبور متعاقباً اطلاع رسانی خواهد گردید.

جشنواره استانی قرآن و عترت «ترنم وحی» سال 1398

مهلت ثبت نام: 25 آبان ماه

آدرس دبیرخانه مرکزی جشنواره: شیراز میدان امام حسین(ع) ناحیه بسیج دانشجویی استان فارس

اطلاعات بیشتر در وبسایت:  http://ghadireshiraz.ir/taranomevahy

• قابل توجه دانشجویان محترم گروه شهرسازی

ظرفیت اساتید طرح نهایی

دانشجویان کارشناسی پیوسته و ناپیوسته شهرسازی،

نام و نام خانوادگی استاد راهنما

ظرفیت

جناب آقای دکتر دمی

جناب آقای دکتر آذر

جناب آقای مهندس خانی زاده

جناب آقای دکتر ظریفیان مهر

جناب آقای دکتر کتابچی

جناب آقای دکتر اردلان افلاکی

مراحل انجام پروژه نهایی:
    1. مشخص نمودن موضوع پروژه نهایی و هماهنگ کردن موضوع با یکی از اساتید جدول بالا
    2. تهیه فرم پیشنهاد موضوع طرح نهایی از مرکز انتشارات یا سایت دانشگاه ( بخش فرمهای آموزشی)
    3. تکمیل کردن فرم و دریافت امضا از استاد راهنمای مورد نظر
    4. تحویل دادن پروپوزال تکمیل شده و امضا شده توسط استاد راهنما به کارشناس آموزش.

دانشجویان تا تاریخ 15/08/1398  فرصت دارند که پروپوزال تکمیل شده را به کارشناس مربوطه تحویل نمایند.

تحویل پروژه طرح نهایی در دو مرحله انجام میگیرد. تحویل موقت در روز 30 دی ماه و تحویل نهایی در روز15 بهمن ماه 1398  است.  در صورت ارائه ندادن پروژه نهایی، این واحد درسی می بایست تمدید گردد.

" پس از تایید پروپوزال امکان تغییر استاد  راهنما، تحت هیچ شرایطی امکان پذیر نیست"

• کسب مقام قهرمانی 3*3 بانوان

مسابقات بسکتبال 3*3 بانوان فارس در تاریخهای 11 و 12 مهرماه 98 با حضور 24 تیم در سالن یاران شیراز برگزار شد.

در این مسابقات بانوان  فارس موفق به کسب مقام نخست شدند.

خانم عاطفه سادات پیاهو دانشجوی کارشناسی ارشد ارتباط تصویری مؤسسه آپادانا جز تیم بانوان فارس می باشند.

با آرزوی موفقیت برای سرکار خانم پیاهو و خانواده بزرگ ورزشی مؤسسه آپادانا