• برگزاری کارگاه آموزشی نرم افزار لویمون

کارگاه آموزشی نرم افزار لویمون به همت انجمن علمی معماری (چارسو)، و با تدریس آقای محمد رضا ناظری در تاریخ های 15 و 17 اسفند 1396 و به مدت 6 ساعت در موسسه آپادانا برگزار شد.

• برگزاری کارگاه مکان یابی به روش AHP

هفتمین کارگاه آموزشی تحصیلات تکمیلی گروه معماری موسسه آپادانا،تحت عنوان مکان یابی به روش AHP، و با تدریس دکتر اردلان فیلی به همت مدیریت تحصیلات تکمیلی در تاریخ 20/12/1396 و در محل سایت شماره 1 موسسه برگزار شد.

• ساعات مشاوره مدیران گروه در نیمسال دوم 97-1396

ساعات مشاوره و مکان حضور مدیران گروه در نیمسال دوم 97-1396 جهت مشاوره به دانشجویان بر اساس جدول پیوست اعلام می گردد.

• برگزاری دهمین جشن فارغ التحصیلی دانشگاه آپادانا

دهمین جشن فارغ التحصیلی دانشگاه آپادانا با حضور بیش از 450 دانش آموخته و نزدیک به 800 مهمان در تاریخ سیزدهم اسفند ماه 1396 در مجموعه گرین لند صدرا برگزار شد. این مراسم که حدود 7 ساعت به طول انجامید با گرفتن عکس دسته جمعی آغاز و با صرف شام پایان یافت. آقای دکتر محمدی مدیر عامل شرکت گاز استان فارس، دکتر قرایتی ریاست دانشگاه پیام نور استان فارس و مهندس جمشیدی مدیر کل فنی استانداری فارس مهمانان ویژه مراسم بودند.