• ثبت نام از طریق سوابق تحصیلی

فرصت تحصیل در بهترین مؤسسه آموزش عالی در جنوب کشور در تمامی رشته ها

مؤسسه آموزش عالی آپادانا

مهلت ثبت نام : از 20اسفند ماه 1397 لغایت 6 شهریور ماه 1398

جهت کسب اطلاعات بیشتر با شماره های ذیل تماس حاصل فرمائید :

36987-071 داخلی 106

و

• قدردانی از حضور ارزشمند میهمانان

یازدهمین جشن فارغ التحصیلان مؤسسه آموزش عالی آپادانا در تاریخ 17 اسفندماه 1397 با حضور اعضای هیات مؤسس، مدیران گروه، دانشجویان محترم و خانواده هایشان و جمعی از مسولین استانی در مجموعه تفریحی- گرینلند برگزار گردید.

بدینوسیله از کلیه میهمانان گرانقدر که قدم رنجه فرمودند این جلسه علمی- فرهنگی را مزین به قدوم مبارکخویش نمودند، مراتب سپاس و قدردانی خویش را اعلام می داریم.

مدیر روابط عمومی مؤسسه آموزش عالی آپادانا

• نمایشگاه تخصصی مانتو

نمایشگاه تخصصی مانتو با هنرمندی دانشجویان طراحی دوخت و طراحی پوشاک مؤسسه آموزش عالی آپادانا از 24 اسفندماه لغایت 29 اسفندماه 97 از ساعت 9 الی 12 و 17 الی 29 آماده بازدید علاقه مندان می باشد.

مکان: میدان مطهری، قدوسی شرقی، روبروی مجتمع سلطانیه- نگار خانه به نگار

• پرداخت شهریه

دانشجویان گرامی

جهت اطلاع از مانده بدهی شهریه و نحوه پرداخت آن به لینک ذیل مراجعه فرمایید.

• آغاز به کار واحد مشاوره موسسه آموزش عالی آپادانا

مرکز مشاوره آپادانا با حضور 3 نفر از اساتید برجسته در خدمت دانشجویان گرامی می باشد.

دکتر محمدرضا عرب: شنبه ها ساعت 30/14 الی 30/17

دکتر احمدرضا مرادی: چهارشنبه ها ساعت 30/14 الی 17

خانم دکتر رخشنده رو: یکشنبه ها ساعت 30/14 الی 17

آدرس دفتر مشاوره:
    ساختمان حوزه مدیریت (معلم) طبقه اول واحد فرهنگی

• برگزاری دهمین جشن فارغ التحصیلی دانشگاه آپادانا

دهمین جشن فارغ التحصیلی دانشگاه آپادانا با حضور بیش از 450 دانش آموخته و نزدیک به 800 مهمان در تاریخ سیزدهم اسفند ماه 1396 در مجموعه گرین لند صدرا برگزار شد. این مراسم که حدود 7 ساعت به طول انجامید با گرفتن عکس دسته جمعی آغاز و با صرف شام پایان یافت. آقای دکتر محمدی مدیر عامل شرکت گاز استان فارس، دکتر قرایتی ریاست دانشگاه پیام نور استان فارس و مهندس جمشیدی مدیر کل فنی استانداری فارس مهمانان ویژه مراسم بودند.